Electro Van Damme is de referentie voor al uw elektriciteitswerken bij nieuwbouw of renovatie.

Electro Van Damme: alle elektriciteitswerken

 

15 jaar vakmanschap

Tijd voor elektriciteitswerken? Geef ze in handen van een ervaren vakman. Want elektriciteit is en blijft gevaarlijk. Maar als u aanklopt bij Electro Van Damme, speelt u op safe. Met 15 jaar ervaring weten we precies wat ons te doen staat. Bent u particulier of bedrijfsleider? Wilt u ons inschakelen bij nieuwbouw of renovatie? Electro Van Damme helpt iedereen.

 

Plaatsing van uw kabels en toestellen

U kunt bij ons terecht voor zowat alles wat met elektriciteit te maken heeft.  Uw kabels ordenen in vloerdozen en kabelgoten? Voor ons een koud kunstje! Hebt u net een verwarmings- of zuiveringsinstallatie gekocht? Laat de plaatsing ervan maar aan ons over.

De nieuwste domoticasnufjes

Kijkt u ook op tegen het getrek en gesleur aan uw garagepoort en rolluiken? Laat ze dan automatiseren. Wij installeren een elektrische motor. En u hoeft voortaan maar op een knop te drukken. Maar wij kunnen uw leven nóg gemakkelijker maken. Met een vingerknip de lichten aansteken? De verwarming regelen via temperatuursensoren? U vraagt het, wij laten het gebeuren – met de nieuwste domoticasnufjes.

 

Specialist in verlichting

Een gezellige sfeer in uw huis, restaurant of kantoor creëren? Dat doet u met de juiste verlichting. Wij geven u graag advies over uw binnen- en buitenverlichting. Als het verlichtingsplan klaar is, beginnen we aan de realisatie. Op zoek naar kleurverlichting of ingebouwde verlichting? Ook daarmee helpt Electro Van Damme u graag voort.

Uw elektriciteitswerken toevertrouwen aan een echte vakman? Bel ons dan snel!